Recreatiepark de Uilenburg

Schrijf een review

Gemiddelde Beoordeling

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 33 reviews)
Uitmuntend91%
Zeer goed9%
Kan beter0%
Ontevreden0%
Erg ontevreden0%

Reviews

Sloepverhuur

17 augustus 2023

Vanmiddag hier een sloep gehuurd en we werden netjes ontvangen door een enthousiaste jongen die ook een goede uitleg gaf over de sloep en tips over een mooie vaarroute.We kregen nog een kaart mee.

De sloep was perfect en mooi schoon en ruim genoeg voor ons 5.

we waren nog een keer verkeerd waren gevaren en zodoende wat te laat terug, maar daar werd niet moeilijk over gedaan.

We raden dit bedrijf zeker aan .

Voor herhaling vatbaar.

Fam. Pluimers

Safaritent

17 augustus 2023

Super plek, er wordt nog hard gewerkt om van een oude camping een moderne gezellige camping te maken. Leuke eigenaren, erg vriendelijk!

Wij zaten met z’n drieën in een safaritent. Deze was schoon, ruim en modern. Mooie keuken met alles wat je nodig hebt, hele mooie en lekkere badkamer en ruime zitruimte. 1 2-persoons bed en 1 stapelbed.

Mooie omgeving, hebben heerlijk door het Friese water gevaren en gekanoed! Aanrader ?

Wij komen over 2 jaar terug om te kijken hoe het de camping is als deze helemaal af is’

Renske

Sloephuur

16 augustus 2023

Vanmiddag sloep gehuurd zeer vriendelijke ontvangst van jonge enthousiaste man kregen duidelijke uitleg en hij was erg behulpzaam we waren iets te laat terug maar daar werd niet moeilijk over gedaan…een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! Kregen ook nog rondleiding op hun recreatieterrein wat nog volop in ontwikkeling is succes gewenst!

Ciska van Oossanen

Met de sloep op weg

15 augustus 2023

22 juli ( toen we op vakantie waren in Sneek) zouden we gaan varen met een sloep, helaas viel dit letterlijk in het water door het slechte weer. Deze dag mochten we een andere x komen inhalen. 14 augustus was het zover. Vanuit het zuiden vertrokken we om half 7 om om 9 uur in de sloep te kunnen zitten voor onze tocht.

Het weer was, eindelijk, weer prachtig. We werden vriendelijk ontvangen en werden geholpen met onze spulletjes voor op de boot. Uitleg was duidelijk. Het was onze eerste x dat we zelf gingen varen met een sloep. We werden gerust gesteld dat het allemaal goed zou komen. We hebben een super dag gehad op een nette sloep. Bij terug keer in de haven werden we weer geholpen door de vriendelijke jongen man die ons ‘s ochtends ook had geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Smits

Uitstekend

12 augustus 2023

Mooie locatie, leuk geholpen door een enthousiaste jongeman, mooie sloep. Hier komen we zeker nog een keer terug.

Angela Beswerda