Recreatiepark de Uilenburg

Schrijf een review

Gemiddelde Beoordeling

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 43 reviews)
Uitmuntend91%
Zeer goed9%
Kan beter0%
Ontevreden0%
Erg ontevreden0%

Reviews

Prima uitvalsbasis

3 juni 2024

Het is een mooie ruime camping met veel groen eromheen. We werden hartelijk ontvangen en hadden de keuze uit diverse plekken. Het is dicht bij Ijlst en Sneek en een mooi startpunt voor fietstochten.

Henk Scherff

Tocht der Tochten

31 mei 2024

Wij zijn met onze camper de Tocht der Tochten aan het volgen. In de buurt van Sneek, IJlst en Sloten ligt de Uilenburg. Wij hadden daar een zeer mooie plek, kwamen vriendelijke mensen tegen, troffen goede sanitaire voorzieningen aan en de eigenaren waren er om ons verblijf optimaal te laten zijn. kortom: een dikke 10!!!

Danny en Netty

Heerlijk rustige camping/camperplaats

31 mei 2024

Na een leuke ontvangst alle ruimte om een plaatsje uit te zoeken. Gekozen voor het veld bij de jachthaven. Leuk uitzicht en in de avond/nacht lekker rustig. We waren er maar één nacht en hebben besloten om nog een keer terug te komen. Dan gaan we zeker een bootje huren. Sanitair is basic en voldoet. Sneek is op de fiets makkelijk aan te fietsen (5 km) met genoeg restaurantjes. Aanrader!

Dirk

Fijne camping

29 mei 2024

Super fijne camping. Mooie plekken, zon, schaduw. Heel gastvrije, enthousiaste eigenaren.

Helma

Een toppertje

29 mei 2024

Camping de Uilenburg is een geweldige plek om te vertoeven. Een prachtige plaats om te kamperen, een bootje/kano/sup te huren of mooie fietstocht te maken, kortom heerlijk om te relaxen.

Eigenaren zijn enthousiast, vriendelijk en hebben nog mooie plannen. Wij komen zeker nog eens terug

Fam. Jansen